NOKIA blog

Friss topikok

Linkblog

Mégegy akvizíció - Dopplr

2009.09.25. 09:10 Tenoce

Úgy tűnik, nem akar szűnni a Nokia felvásárlási láza, bár a Palm esetében még semmi biztosat nem tudhatunk, lehet, hogy kútba is esik az egész. Az viszont biztos, hogy a webes szolgáltatási kör bővítése érdekében egy újabb web2-es startupot vásárolt fel 10 millió Euróért, a Dopplr-t. A Dopplr egy közösségi microblogging szolgáltatás, utazási információkra kihegyezve. Ami még egy kicsit érdekessé teszi a dolgot, hogy az egyik alapítója, Marko Ahtisaari, korábban a Nokia dizájnért felelős igazgatója volt.

Persze ez is, mint a többi idei akvizíció (Plum, Cellity és Bit-Side), mind kisebb vállalatok voltak, és mutatják, hogy milyen erősen is nyomul a Nokia a közösségi webszolgáltatásokban. Már csak az a kérdés, hogy a különböző felvásárolt szolgáltatásokat mennyire, és milyen gyorsan lesz képes a jelenlegi szolgáltatási struktúrájába szervesen beágyazni?

Szólj hozzá!

Címkék: felvásárlás dopplr plum cellity bit side

A bejegyzés trackback címe:

https://nokia.blog.hu/api/trackback/id/tr731405747

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása